Goye Gotfredsen

Fysiurgisk massør

Kontakt​ mig

Telefon:22 26 36 08

E-mail:ggotfred@yahoo.dk

Priser​

1,5 time

Kr. 700,-

1 time

Kr. 500,-

0,5 time

Kr. 300,-

Jeg er fysiurgisk massør med en holistisk synsvinkel. Det betyder, at jeg ser på helheden: kroppen, psyken, tankerne og følelserne. Fysiurgisk massage hjælper på muskelspændinger, der fx viser sig som nakke-/skuldersmerter, lændesmerter, hovedpine mv. Mit arbejde består i at løsne disse spændinger ved hjælp af massage, så du får det godt i kroppen igen. 

Årsagen til muskelspændinger kan fx være ensartet arbejdsstilling, overtræning/overanstrengelse af kroppen eller en dårlig ammestilling o.lign. Hvad end årsagen er, snakker jeg med dig om, hvordan du kan forebygge spændingerne. Krop og psyke hænger sammen; ofte er der en psykisk årsag til muskel-spændinger fx stress, indestængt sorg eller vrede.​

Hvis dét viser sig, snakker vi om det, og jeg henviser evt. til andre behandlere, som ville kunne hjælpe i netop din situation. Massage virker beroligende og er derfor også godt at få, hvis man fx lider af angst, depression eller overdreven nervøsitet. Massage er i det hele taget en utrolig god hjælp til at finde ro i krop og sjæl. 

Roen, som massagen giver, er et godt fundament til bedre at kunne mærke sig selv, og derved få mulighed for at være mere tro mod sig selv.


Jeg er uddannet hos Musculus, den skandinaviske skole for fysiurgisk massage, og har flere års erfaring fra bl.a kiropraktisk klinik og som selvstændig.

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.th.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.