Kirsten Dreyer

Fysiurgisk massør, kranio-sakral terapeut og akupunktør

Kontakt​ mig

Telefon:40 43 21 04

E-mail:kd@kirstendreyer.dk

Website: www.kirstendreyer.dk

Priser​

1,5 time

Kr. 800,-

1 time

Kr. 600,-

0,5 time

Kr. 350,-

​Jeg er uddannet fysiurgisk massør hos Musculus, Aarhus i 2000, akupunktør fra AkupunkturAkademiet i Aarhus 2009 og kranio-sakral-terapeut fra Stanley Rosenberg Institut, hvor jeg desuden har taget kurser i Specialteknikker til spændingshovedpine og migræne samt Rosenberg Teknik, som er en blid form for bindevævsmassage. Derudover har jeg bl.a. kurser i Triggerpunktsmassage og manuelle teknikker. 

Jeg kombinerer ofte behandlingsformerne, for at opnå bedst muligt resultat, og afpasser behandlingen efter klientens behov. Jeg har et par år arbejdet som massør i kiropraktiske klinikker, og har stor erfaring i både akutte og mere kroniske problemer. ​

I flere år har jeg arbejdet som massør i firmaer i Aarhus. Dette har givet mig stor erfaring i behandling af de muskulære spændingsproblemer, der ofte kommer i kroppen i en travl og stresset hverdag. Jeg har også erfaring med massage af gravide med ryg-, lænde- og bækkenproblemer.

Jeg er RAB-godkendt indenfor fysiurgisk massage og akupunktur. Medlem af Brancheforeningen for Fysiurgisk massage og PA Praktiserende Akupunktører.

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.