Odin Bojsen

ADHD coach

Kontakt​ mig

Telefon:28 60 83 83

E-mail:kontakt@odinbojsen.dk

Website: www.adhd-koden.dk

Priser​

​Hvis et coachingforløb etableres som et individuelt tilrettelagt kursus à 10-20 sessioner, kan der i visse situationer være mulighed for at få tilskud eller få udgifterne dækket. Der kan også være mulighed for økonomisk tilskud gennem mentorordningen.

Kontakt mig venligt for pris samt yderligere info.

Hvordan foregår ADHD-Coaching?

​Et ADHD-coachingforløb strækker sig typisk over 5-10 samtaler á 1,5 times varighed. Den første samtale er en introduktionssamtale, hvor vi afstemmer kemien. Jeg fortæller også om min måde at anskue ADHD på og om de udviklingsmuligheder, der ligger i samtalerne. 

I de efterfølgende samtaler træner vi selvhjælpsværktøjer og finder frem til strategier, som hjælper dig til at sætte dig ud over dine ADHD-problematikker, så du kan fungere bedre i din hverdag. Vi følger op fra gang til gang og sigter mod, at du bliver i stand til at arbejde videre med de nye redskaber og fastholde positive forandringer. 

Samtalerne kan suppleres med bl.a. hypnoterapi eller med HeartMath - en meget effektiv mindfulnessmetode, som du kan bruge derhjemme, når du har tid og lyst. 

Læs mere på adhd-koden.dk.

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.th.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.