Vibeke Bjerre

Fysioterapeut, familie- og psykoterapeut MPF og biodynamisk kranio-sakral terapeut

Kontakt​ mig

Telefon:20 65 18 35

E-mail:vibekebjerre@gmail.com

Priser​

1,5 time

Kr. 700,-

1 time

Kr. 500,-

​Jeg tilbyder Biodynamisk Kranie-Sakral Terapi til både børn og voksne.

Jeg tilbyder samtaler til individuelle, par, familier – børn, unge som voksne.
I 2013 er jeg startet på at uddanne mig til Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut og tilbyder behandling til både børn og voksne.
Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en blid men dybtgående behandlingsform, som samarbejder med kroppens egne selvhelbredende kræfter. Det betyder, at der arbejdes ud fra, at kroppen selv har de ressourcer, den skal bruge for at bedre sin tilstand og komme nærmere sin iboende sundhed, og behandlingen sigter mod at understøtte den proces. Kroppen bliver "inviteret" af terapeuten til at samarbejde ved, at terapeuten forholder sig åbent og lyttende til klientens nerve- sansesystem, og på den måde åbner terapeuten døren, men kroppen gør arbejdet.
Børn er ofte mere modtagelige end voksne, da de er nærmere deres iboende sundhed.
Jeg arbejder ud fra, at al behandling handler om at møde den enkelte mere end at bruge en bestemt metode til behandling.

​Jeg tror på det hele unikke menneske, og på kroppens iboende sundhed og selvhelbredende kræfter, som vi alle er født med.

Jeg er uddannet som familie- og psykoterapeut henholdsvis ved Kempler Instituttet og ved Institut for Somatisk Psykologi v. Ingrid Katborg og Henrik Lauridsen-Katborg. Jeg er certificeret psykoterapeut (MPF - Medlem af Psykoterapeut Foreningen).

Jeg har erfaring med selv at blive hjulpet, når noget svært opstår i livet. Det kan være ”gamle mønstre”, som bliver en hæmsko for udfoldelse i livet, behov for et nyt indre ståsted, tab af et nærtstående menneske, skilsmisse, sygdom osv.

Alt sammen kan indvirke i livet på godt og ondt hos den enkelte person, i parforholdet, dynamikken i familien - ens relationer.

Jeg har en grunduddannelse som fysioterapeut. Jeg har arbejdet bredt inden for forskellige felter af fysioterapien, nuværende arbejder jeg som kommunal børnefysioterapeut.​

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.th.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.