Kris Andersen

Kropsterapeut

Kontakt​ mig

Telefon:​ 22 39 93 33

E-mail:sirkterapi@gmail.com

Priser​

1 session​

800 Kr. 

5 sessioner​

3.500 Kr. 

Pensionist, studerende, børn, overførselsindkomst ​

700 Kr. ​

Jeg er født i 1984 som en forsigtig, dyb og reflekterende dreng, der altid har været utroligt tæt forbundet med dyrene. Det, der altid har interesseret mig ved dyreverdenen, har været dyrenes personlighed og deres usagte sprog (kropssproget). 

Jeg endte senere med at arbejde på en skole som ret selvstændig SFO pædagogmedhjælper og trivselsvejleder. Det førte til, at jeg gik meget aktivt ind i konflikthåndtering ved at uddanne mig som konfliktvejleder, og derefter arbejdede jeg dagligt med konflikter igennem en del år. 

Midt i lockout'en i 2013 gik jeg ret voldsomt ned med stress, panikangstanfald og blackouts, som resulterede i en lussing fra universet ved, at jeg kørte galt i min bil. Dér besluttede jeg mig for alvor for at ændre mit liv. Jeg gik fra kæresten, solgte alle de ting, jeg kunne undvære, flyttede ud på landet og levede så simpelt som muligt. 

Jeg lagde al min energi i det terapeutiske rum. Færdiggjorde Body-SDS uddannelsen i 2016 og har siden spædet til med psykoterapeutiske og kropsterapeutiske kurser. 

Det, der kendetegner min måde at behandle på, er, at jeg meget kompromisløst kun arbejder med ting, der har hjulpet mig i mit liv. Jeg har ikke læst mig til kropsterapeut, men udviklet mig til kropsterapeut. 

Grundstrukturen i min behandling er Body-SDS (kropsterapi). For at nå dybere ind bruger jeg en del teknikker fra Kranie-Sakral terapi (nervesystemet), Reiki Healing (din energi) og fra psykoterapien med aner i gestaltterapien (terapi). 

Jeg har specialiseret mig i at arbejde med angst og stress igennem kroppen. Jeg arbejder utroligt meget med kroppens energisystem via bl.a. kroppens meridianbaner og organer. 

Mine behandlinger emmer af kærlighed, forståelse og omsorg. Er der ikke de ting til stede, så er der ikke rum for healing. Jeg ser altid kroppen og sindet som tæt forbundet, så har du ondt i sjælen, så gør det ondt i kroppen. Er du stresset i hovedet, så er kroppen spændt og "summer". Er du ked af det, så er der trykken for brystet osv. 

Så, jeg behandler altid med fire ting i fokus for at komme helt ind til problematikken, krop, sind, følelser og energi. Er der ikke forløsning i alle fire elementer, ender det tid med, at forløsningen ikke er fuldendt, eller at problematikken hurtigt kommer tilbage. ​

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.