Line Bak

​​Psykoterapeut MPF

Kontakt​ mig

Telefon: 26 17 18 08

E-mail: terapeutline@gmail.com

Website: www.terapeutline.dk
Aarhus - Kolding

Priser​

IINDIVIDUEL TERAPI

60 min. 

75 min

Studerende på fuldtid: 60/75 min

800 kr.

1000 kr.

650/890 kr.

PARTERAPI

75 min.

1000 kr. 

BØRNE-/UNGESAMTALER

45 min.

800 kr. 

FAMILIETERAPI

75 min. ​

1000 kr.  

AFKLARENDE SAMTALE

30 min.

550 kr. 

Vi kommer alle til at opleve perioder i vores liv, hvor vi bliver bragt ud af balance og for en stund mister vores fodfæste. 

Vi kan opleve det, som vi ikke er (helt) os selv eller ikke er i balance. Vi kan have en følelse af, at vi mister kontrollen, er i frit fald, eller at der ikke er sammenhæng mellem vores følelser og tanker. Vi kan føle tristhed, blive modløse eller være tynget af bekymringstanker. Måske kan vi slet ikke mærke noget. Eller vi kan opleve, at vi mangler mening og retning, måske også livsglæde. 

Det kan give sig til udtryk i form af fysiske symptomer som fx hovedpine, indre uro, hjertebanken, vedvarende træthed/udmattelse, trykken for brystet, søvnløshed eller ondt i maven.

Langt de fleste udfordringer, vi møder, klarer vi selv på en god måde. Nogen gange kan vi opleve, at de strategier, vi normalt bruger, ikke bringer os videre og efterlader os med en oplevelse af at være fastlåste. I den situation kan det være hjælpsomt at tale med en psykoterapeut.

Et terapeutforløb kan hjælpe dig med at:

  • få klarhed over din udfordring
  • forstå og lære dig selv bedre at kende
  • få øje på dine potentialer og ressourcer
  • udvikle nye sider af dig selv
  • ændre tillærte handle-/adfærdsmønstre, der ikke længere er hensigtsmæssige for dig

Det er ikke dine bevæggrunde, men nærmere dit ønske om at gå i terapi, der er afgørende. Det, at du kan mærke, at der er noget, der skal tages hånd om, er et godt udgangspunkt for et terapiforløb. 

I terapien hos mig får du et nærværende og varmt samtalerum, hvor du bliver mødt åbent og omsorgsfuldt på en anerkendende og respektfuld måde. 

Jeg har kort ventetid. Du kan booke en aftale ved at ringe eller skrive til mig. Du kan også benytte online booking på min hjemmeside terapeutline.dk.

Du er velkommen til at kontakte mig uforpligtende, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde, skal du melde afbud senest kl. 14 dagen før. Ved udeblivelse eller ved afbud senere end 24 timer betales det fulde honorar. Afbud kan ske på mail, sms eller telefon.

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.