Line Bak

​​Psykoterapeut

Kontakt​ mig

Telefon: 26 17 18 08

E-mail: mail@linebak.dk

Website: www.terapeutline.dk

Priser​

1 afklarende samtale, 30 min.​

Samtalen er uforpligtende. Kan ikke benyttes i forbindelse med forældrerådgivning

350 kr. 

Individuel samtaleterapi, 60 min.​

Studerende 520 kr.

650 kr. 

Børnesamtaler, 45 min. ​

550 kr. 

Samtaleterapi for børn, unge og deres familie, 90 min.​

850 kr. 

Samtaleforløb for unge (17-21 år), 45 min.​

550 kr. 

Forældrerådgivning, 45 min.​

550 kr. 

Klippekort, 5 sessioner á 60 min.​

Kan tilkøbes i forbindelse med et individuelt samtaleforløb. Kortet kan ikke benyttes til andre ydelser. Klippekortet er personligt og kan ikke deles med andre. Klippekortet skal anvendes inden for 12 måneder. Ubrugte klip refunderes ikke. 

2700 kr. 

Jeg er meget optaget af at hjælpe andre mennesker med at kunne være sig selv, udvikle sig, finde deres ressourcer, glæde og nysgerrighed på livet og opnå en kærlig holdning til sig selv. Jeg tror på, at alle mennesker indeholder en livskraft og et potentiale. Jeg ser alle mennesker som ligeværdige, med en lige ret til deres tanker, følelser og oplevelser. Jeg tror på, at når vi oplever, at vores oplevelsesverden, vores tanker og følelser er forståelige, så føler vi os ikke kun set - vi får også et fint rum, hvorfra vi tør at udvikle os. 

Der kan være mange grunde til, at man vælger at gå i terapi. Nogen opsøger en terapeut ved akut opstået krise, stress, skilsmisse, fyring, utroskab, tab af en nær ven eller familie. Andre, fordi de over lang tid har oplevet, at der er noget, der er svært i livet; præstation, kærlighed, selvbillede, eller problemer i deres relation til enten en partner eller forældre og søskende - eller måske bare, fordi de oplever livet som meningsløst. Atter andre vælger et terapiforløb, fordi de gerne vil blive klogere på sig selv. Nogen møder også op uden at kunne sige præcis, hvad det handler om, de kan bare mærke en form for ubalance. ​

Det er ikke dine bevæggrunde, men nærmere dit ønske om at gå i terapi, der er afgørende. Det, at du kan mærke, at der er noget, der skal tages hånd om, er et godt udgangspunkt for et terapiforløb.

Gennem et terapiforløb får du mulighed for at: 

- forstå og lære dig selv bedre at kende

- få øje på dit potentiale og dine ressourcer

- ændre handle- / adfærdsmønstre, der ikke er hensigtsmæssige for dig

For hovedparten af de, der går i terapi, bliver mødet med psykoterapien et positivt vendepunkt i deres liv. De oplever, at de får en indre styrke, hvor de bliver bedre til at anvende deres potentiale og ressoucer, ligesom de også oplever, at deres relationer til andre bliver bedre. 

Jeg tilbyder ​individuel samtaleterapi til voksne og samtaleforløb for unge (17-21 år). Jeg tilbyder endvidere samtaleterapi til børn, unge og deres familie samt forældrerådgivning (læs mere om dette på min hjemmeside).

Jeg har den 2-årige psykoterapeutiske grunduddannelse og er i øjeblikket i gang med den 2-årige overbygning på Psykoterapeutisk Institut i Aarhus (www.piaa.dk). Jeg er endvidere cand.mag. i filosofi med speciale i psykologi og pædagogisk filosofi. Derudover er jeg meritlærer og har en efteruddannelse i kognitive behandlingsformer fra Kognitiv Center Fyn. Ved siden af mit terapeutiske virke arbejder jeg som mentor i Aarhus Kommune. Jeg modtager egenterapi og supervision og deltager løbende i kurser og temadage inden for det psykologiske og pædagogiske område. 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det er din garanti for, at jeg har en godkendt psykoterapeutisk uddannelse og følger foreningens etiske regler.

Betaling: Du betaler efter hver terapisession. Du kan betale kontant eller via MobilePay. 

Afbud: Hvis du bliver forhindret i at møde, skal du melde afbud senest dagen før. Ved udeblivelse eller ved afbud senere end 24 timer, betales det fulde honorar.

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.