​Maria Høgh Winther

​Fysiurgisk massør, kranio-sakral terapeut, sygeplejerske

Kontakt​ mig

Telefon:​ 29 89 55 92

E-mail:maria@tidtilliv.dk

Website: www.tidtilliv.dk

Priser​

75 min.​

Kr. 660​,-

1 time​

Kr. 550​,-

0,5 time ​

Kr. 350,-​

Jeg er indehaver af Tid til Liv og uddannet fysiurgisk massør (2016), kranio-sakral terapeut og babyterapeut ved Dansk Akademi for Kropsterapi. Derudover er jeg også uddannet sygeplejerske og er lige startet på at uddanne mig til kinesiolog. Jeg har klinik i Risskov og i Klinikken ved Åen. Jeg har løbende taget og tager kurser i ledmobilisering, zoneterapi, gravidmassage, babyterapi og kæbeafspænding - RESET.

Jeg arbejder ud fra et helhedssyn, hvor jeg bruger min viden om kroppen, både fra min massageuddannelse, kranio-sakral terapi og min erfaring som sygeplejerske. Jeg ser ikke på den problematik, du kommer med, som et isoleret problem, men forsøger at finde årsagen til problematikken, dvs. at jeg ikke kun symptombehandler. Hvis du kommer med ondt i fx skulder og nakke, undersøger jeg også for skævheder i bækkenet og korsbenet, da dette kan være årsagen til smerterne i skulderen og nakken.

​Hvis du bestiller en fysiurgisk massage, vil jeg ikke kun udføre en klassisk massage, men anvende teknikker som ledmobilisering, bindevævsmassage, kranio-sakral terapi og zoneterapi alt efter, hvad der passer til den problemstilling, du kommer med. Dette gør, at behandlingen bliver effektiv og tilpasset dig.

Jeg har stor erfaring i at arbejde med bækkengener, stramme hoftebøjere (psoas), lændesmerter, skulder-/nakkeproblematikker, stress, spændingshovedpine, migræne m.v.

Jeg er RAB-certificeret fysiurgisk massør.

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.