Michael Schade

Psykoterapeut

Kontakt​ mig

Telefon:​ 23 92 39 69

E-mail:michaelschade85@gmail.com

Priser​

1 time​

500  kr. 

Jeg er uddannet psykoterapeut hos Essens - Eksistentiel Gestaltningsterapi, som er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening. Jeg har beskæftiget mig professionelt med psykoterapi siden 2019 og arbejder med områdets mest gennemprøvede og anerkendte terapiformer. 

Målet med psykoterapi er for mig ikke ét mål skåret i sten, ikke en facitliste; det er snarere at skabe et liv, hvor man er i balance med sine værdier. Jeg arbejder med psykoterapi, fordi det giver så meget mening for mig. At møde et andet menneske, som ønsker det bedste for sig selv, er inspirerende, ligesom det er inspirerende at være med på vejen. 

Jeg er selv i en proces for at blive klogere på mig selv. Det er en spændende og lærerig rejse, som jeg har erkendt er for ambitiøs til at fuldende i en enkelt livstid - dog har jeg accepteret, at mindre sagtens kan gøre det. Personligt har det gjort mit eget liv betydeligt lettere at være i, at lære at se på mig selv med mildere øjne og være mindre kritisk over for mine uelskede sider​. 

Jeg er taknemmelig for at kunne hjælpe andre med at genfinde eller udvikle sig selv, så de får større glæde i deres liv. 

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.