Jette Flejsborg

Hypnoterapeut, psykoterapeut, stressvejleder og parterapeut​

Kontakt​ mig

Telefon:​ 51 91 80 55

E-mail:mail@viavita.dk

Website: www.viavita.dk

Priser​

Hypnose psykoterapi

Hypnose psykoterapi: 1. session, min. 1,5 time, inkl. lydfil til hjemmebrug

1400 kr.

Efterfølgende session, min. 1 time

1100 kr.​

Parterapi

Parterapi: 1. gang, ​min. 1,5 time​

1400 kr.

Efterfølgende gange, min. 1 time

1200 kr.​

Der gives studierabat og mængderabat. Kontakt mig venligst vedr. dette.​

Jeg er indehaver af ViaVita, som har kliniklokaler i både Odder og Aarhus. Jeg er uddannet psykoterapeut, parterapeut, stressvejleder, MBA i neurohypnosis og har en mastergrad som hypnoterapeut og NLP-terapeut. 

Oplever du dig utilfreds, utilpas og plaget? Eller er du hæmmet og begrænset i livet? Måske på grund af stress og frustration i din hverdag og i dit liv? Eller på grund af fortidens oplevelser og hændelser, som stadig præger og forstyrrer dig? Det kan også være dine tanker, følelser, vaner eller overbevisninger, som ikke er hensigtsmæssige eller givende for dig?

Med den tilgang og de terapimetoder, jeg arbejder ud fra, bearbejder jeg alle lag i dit sind, både den rationelle del og den mere instinktive del, hvilket gør, at hele dit sind og dit system kan opnå samarbejde. På den baggrund kan der skabes varige ændringer i den retning, du har brug for og ønsker - uanset, om du kender årsagen til dit problem eller ej. 

Jeg er særligt erfaren og specialiseret inden for selvværd / selvtillid, tankehåndtering, angst, tristhed / depression, stress og særlig sensitivitet. 

Hypnose-psykoterapi kan være din løsning på personlige eller psykosomatiske problematikker og er desuden gavnlig og effektiv i forhold til smertehåndtering.

Derudover har jeg ligeledes flere års positiv erfaring med at hjælpe par til mere fællesskab, nærhed, glæde og livskvalitet. 

Du kan læse mere om mig og mit virke på min hjemmeside, hvor du også kan booke sessioner online, både i Odder og Aarhus. 

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.