Lars Helbæk

Fysioterapeut

Kontakt​ mig

Telefon:50 56 00 89

E-mail:larshn@it.dk

Website: www.helbaekfys.dk

Priser​

50 min. 

550 kr.

Jeg er uddannet på Fysioterapeutskolen i Århus i 1989. Inden da arbejdede jeg ved social- og sundhedsforvaltningen i Århus i 8 år. Efter uddannelse blev jeg ansat på Vejlefjord, hvor jeg arbejdede med hjerneskadede klienter og voldsofre i 6 år. Efter en kort periode på Revalideringsklinikken blev jeg ansat på Hjerneskadecentret i Århus, hvor jeg arbejdede i 13 år. 

Klientgruppen var mennesker, der havde været udsat for ulykker og vaskulære traumer. I efteråret 2009 startede jeg egen klinik op. Har sideløbende i 4 år arbejdet på en psykiatrisk klinik i Skanderborg 2 dage om ugen, hvor jeg samarbejdede med psykiater og sygeplejerske omkring mennesker med angst, depression og smerter.

Jeg har mere end 25 års erfaring som behandler og har suppleret min uddannelse løbende med bl.a. kranio-sakral terapi, myofascial release, muskel energi teknik, neurodynamik, kinetic control, meditation og personlig udvikling. 

Jeg har mange års erfaring i undersøgelse og behandling af smerter og dysfunktion ligesom arbejdet med kropsterapi og kroppens ressourcer altid indgår i mit arbejde med klienterne.

​​Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3.tv.

8000 Århus C

​Klinikken ved Åen er centralt beliggende, midt i Aarhus.

Der er parkeringsmulighed i både ​Magasins P-Hus og DOKK1.